18 Şubat 2014 Salı

AutoCAD 360 Nedir? Nasıl Kullanılır?

Merhaba arkadaşlar,

AutoCAD 360 çizimlerimizi İnternet ortamında saklayabileceğiniz, müşterilerinize gösterebileceğiniz ve basit düzeltmelere imkan veren bir servistir. iOS ve Android cihazlarınıza yükleyerek mobil ortamda da kullanabileceğiniz AutoCAD 360 aynı zamanda ücretsizdir. Bu sayede AutoCAD'iniz olmasa bile başka birinin sizinle AutoCAD 360 ortamında paylaştığı bir çizimi görüntüleyebilir, üzerinde düzeltmeler yapabilir ve notlar alarak geri dönüş yapabilirsiniz. Tüm bunlar için tek yapmanız gereken kayıt olmak. AutoCAD 360 yeni hesap adresine gidin ve kendinize bir hesap açın.




Hesap açıp girdikten sonra karşınıza bir karşılama sayfası çıkıyor. Bu ekranda yeni çizimlerin bir özeti ve varsa AutoCAD 360 mesajları sizi bekliyor. 360'daki yenilikler bu ekrandan rahatça takip edilebilir.



AutoCAD 360 hesap açtığınız anda size web üzerinde bir alan oluşturuyor (WorkSpace). Bu alana büyüklüğü 15MB'ı geçmeyen çizimlerinizi sınırsız sayıda yükleyebilirsiniz. Çizimlerinizi soldaki "Drawings" menüsüne basarak listeleyebilirsiniz. Bu sekmede kendinize klasörler oluşturup, gerekli yönetimi yapabilir çizimlerinizi 360'a yükleyebilirsiniz. Bunlara sonra değineceğim.


Son olarak bu genel tanıtım yazımda yüklü çizimleri nasıl açabileceğinizi göstereceğim. Açmak istediğiniz çizimin üzerine çift tıklayarak çizim editörüne geçilir.


Bundan sonra 360 ile ilgili bir çok yazı yayımlayacağız ve size bütün inceliklerini anlatacağız. Şimdilik hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder